HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CINQUENA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (20.04.2022)
     
 

17 seus diferents acolliran el proper cap de setmana 23/24 d’abril, la cinquena i penúltima jornada dels Circuits Individuals de Bitlles Catalanes, que comptarà amb la participació de més de 400 bitllaires de tot el país.


Dissabte dia 23 hi haurà competició a la Sénia (Montsià), Igualada (Anoia), el Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Mont-ras (Baix Empordà), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Vic (Osona), i Calella (Maresme). El diumenge 24, la competició es traslladarà a les seus d’Amposta (Montsià), Vall d’Hebron-Barcelona (Barcelonès), Llefià-Badalona (Barcelonès), Bellpuig (Urgell), Tàrrega (Urgell), Llofriu (Baix Empordà), Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Torelló (Osona), Sant Feliu de Buixalleu (la Selva), i repetirà Olius al Solsonès.


La darrera jornada dels circuits se celebrarà els dies 14 i 15 de maig, i de les classificacions finals en sortiran els jugadors i jugadores que participaran en els diferents campionats de Catalunya. El Campionat Infantil es farà el dissabte 4 de juny a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), mentre que el campionat Absolut i Sub 25 se celebrarà el diumenge 12 de juny a Calella (Maresme).


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades