HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS JÚNIOR A CAMPIÓ DE LA 1A LLIGA CATALANA INFANTIL   (10.05.2022)
     
 

El Olius Júnior A, format per Bernat Puigpinós, Ferran Casas, Paula Malé, Carla Muntada, Ysabel Pelegrina i Martí Solé, s’ha proclamat campió de la 1a Lliga Catalana Infantil en una esplèndida matinal bitllaire celebrada a les pistes del C.B. Igualada i que ha comptat amb la participació de més de 40 nois i noies en representació dels 7 equips participants.


L’equip A del C.B. Olius ha sumat un total de 3691 punts en les 14 partides de què ha constat la competició, fent una mitjana de 263,64 punts per partida, aconseguint un bon avantatge sobre la resta d’equips, ja que la Penya del Bistec Negra, segon classificat ha sumat 3425 punts, pels 3326 que n’ha fet el Olius B que ha quedat en tercera posició. El segueixen la Sénia amb 3218 punts i la Galera amb 3146. Els equips formats pels bitllaires més joves, Olius C i Perelló, han tancat la classificació amb 2855 i 2746 punts respectivament.


Ha presidit la jornada i el lliurament de trofeus el Representant a Barcelona del Consell Català de l’Esport, senyor Josep March, acompanyat de la senyora Patrícia Illa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, i els senyor Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Salvador Gil, president del C.B. Igualada.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Tots els participants en la jornada i els tres primers equips classificats



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades