HOME
   
 
BOWLING TENPIN: PAPER GROC CAMPIONS DE LA LLIGA TENPIN D’OR  (16.05.2022)
     
 

L’Equip Paper Groc, format per, Álvaro Cardona, Àlvar Cardona, Carles Vallejo i Marina Sardà guanya la 10a Lliga Tenpin d’Or amb comoditat, el conjunt assoleix la primera posició amb un total de 237,5punts, la lluita va estar per la segona posició entre els equips +K2 i United Colors, campions de les darreres edicions.


L’equip+K2, format per, Albert Roca,  Eduard Albert, Jaume Ramisa i Xavier Albert és van imposar per només 1 punt a l’equip del United format per, Fernando Gómez, Íngrid Julià i Jordi Tubella amb 182,50 i 181,5 respectivament.


La lliga que organitza el Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels, ha comptat de 27 jornades i la participació de 9 equips formats per jugadors de diferents clubs de Catalunya, cada dimarts les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat acullen la lliga.Dimarts 10 de maig va finalitzar la lliga d'equips, com a cloenda aquest dimarts es disputarà una final individual en la que hi participen els 8 millors jugadors de la temporada.http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: participants de la darrera jornada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades