BOWLING TENPIN: ÀLVAR CARDONA, CAMPIÓ INDIVIDUAL DE LA LLIGA TENPIN D’OR   (19.05.2022)

Àlvar Cardona, del Sweetade Bowling Club – Les Franqueses, guanya la final individual de la Lliga Tenpin d’Or, celebrada dimarts 17 de maig a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat.

A la competició individual hi varen prendre part els vuit millors classificats individual de la Lliga Tenpin d’Or un cop celebrades totes les jornades. L’Àlvar va guanyar amb comoditat la final amb una sèrie brillant, 942 pals (235,50 de mitjana), per a Carlos García del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, tampoc li va ser difícil  assolir el segon lloc amb un total de 888 pals (222 de mitjana), Enrique Ureta del Joventut Al-Vici, C.B. va completar el podi individual amb 745 pals.

Un cop acabada la prova, es van lliurar el premis i trofeus als equips i individuals de la mà de Fernando Gómez, president del Club organitzador. L’equip Paper Groc, format per Àlvar Cardona, Álvaro-José Cardona, Carles Vallejo i Marina Sardà van recollir el premi d’equip campió 2021-2022.

La competició està organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B. de Castelldefels amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.