HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS CLAR DOMINADOR DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (20.05.2022)
     
 

Els jugadors i jugadores del C.B. Olius han estat els grans triomfadors dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que han finalitzat aquest passat cap de setmana amb la disputa de la sisena i última jornada. Els del Solsonès han estat primers en 6 de les 12 categories, segons en 5 i tercers en dues. El més destacat del club d’Olius ha estat Koen Balcaen,  vencedor de la categoria sènior i millor jugador de tots els i les participants.


Els vencedors en les diferents categories femenines han estat Rosa Solé (Bellpuig), en categoria supersènior (majors de 70 anys). En sènior la primera ha estat Dolors Cots (Olius), Abril Asensio (Ponts), en Sub 25, Judith Ruiz (Llofriu), en infantil, Laia Riu (Fartucs Bitlles), en alevina, i Noa Viladrich (Olius), en categoria benjamina.


En homes el campió supersènior ha estat Lluís Tolosa (Nayox Tàrrega), en sènior i sub 25 Koen Balcen i Pol Viladrich (Olius), ha sigut els millors, mentre que en categoria infantil ha vençut Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec). Bernat Puigpinós i Ramon Vilaseca, tots dos d’Olius han estat primers en categoria alevina i benjamina respectivament.


Els millors jugadors i les millors jugadores dels Cirucits disputaran els diferents campionats de Catalunya: el 4 de juny a El Pi de Sant Just / Olius (Solsonès), se celebrarà el campionat de les categories infantils, mentre que el 12 de juny es jugarà a Calella (Maresme), el campionat absolut i sub 25


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Koen Balcaen, gran triomfador dels Circuits Individuals. Horta, Hostalric i Bellpuig van se seus de la última jornada


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades