HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL NAYOX TÀRREGA REVALIDA EL TÍTOL DE LLIGA CATALANA  (30.05.2022)
     
 

Segon títol de Lliga consecutiu pel Nayox Seat Tàrrega després de vèncer de manera ajustada al Siuranenc d’Horta A en les dues partides de la darrera jornada de Lliga (308 a 305 i 309 a 297). Els de l’Urgell depenien d’ells mateixos per aconseguir el campionat i no van fallar tot i les grans partides disputades pels jugadors d’Horta que finalment han estat quarts. Per la seva banda, Alls Secs Piquen i la Penya del Bistec A es van repartir els punts en joc i van quedar segons i tercers respectivament de la Primera Divisió de la Lliga Catalana.


Aquests quatre equips que s’han jugat el títol de Lliga en aquesta segona fase, disputaran el Campionat de Catalunya de Clubs el dia 3 de juliol a les pistes del Tàrrega. També prendran part en aquesta competició el Igualada, Vall-llobrega, la Galera A i Olius A, que han ocupat les places del 5è al 8è classificat.


Pel què fa la lluita per evitar el descens, el Salomó va aconseguir salvar la categoria en vèncer una de les dues partides del seu enfrontament amb el Guinardó A, que acompanya al Torrent i al Castellserà a segona. Pugen de segona a primera categoria el COP, Sagrada Família A i Perelló A.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Nayox Tàrrega campió de Lliga. El Siuranenc B ha acabat amb força la competició i Sils va acollir la última jornada de la Lliga Catalana

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades