HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB PERELLÓ CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (07.06.2022)
     
 

El C.B. Perelló es proclamà campió de la divuitena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, en imposar-se en la “Final a Vuit” disputada el passat diumenge 5 de juny a les pistes de bitlles de la Zona Esportiva d’Hostalric (la Selva). L’equip del Baix Ebre, format per Núria Rebull, Jordi Brull, Joan Francesc Brull, Josep Maria Pallarès i Joan Lluís Brull, va superar en la final al C.B. Siuranenc d’Horta, defensor del títol, per un ajustat 363 a 356. El jove club de El Perelló ha aconseguit amb aquest triomf el seu primer gran títol en una competició de bitlles catalanes.


En quarts de final el Perelló va vèncer a Sant Jaume de Bellpuig (352 a 349), mentre que en semifinals va superar el Nayox Seat Tàrrega (377 a 369). L’equip de l’Urgell havia eliminat al Llofriu en quarts de final (349 a 329). El Siuranenc d’Horta va fer una extraordinària partida per superar al Salomó en quarts (400 a 355), i va superar en semifinals a la Penya del Bistec per 377 a 362. Els de Tordera havien superat amb claredat a Vilabrú pe360 a 299.


El lliurament de premis va estar presidit per Oscar Guzman, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Hostalric, acompanyat d’Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Francesc Sitjà, president del C.B. Emmurallats, organitzador de la competició


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: C.B. Perelló, campió de la Copa Generalitat 2022


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades