HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C B LA GALERA CAMPIÓ DE CATALUNYA PER SISENA VEGADA  (04.07.2022)
     
 

L’equip del C.B. la Galera, format per Roser Cherta, Joan Lleixà, Heriberto Gasulla i Vicent Albiol, s’ha proclamat per sisena vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Tàrrega (Urgell), el dia 3 de juliol, superant en una gran final a l’equip del  Nayox Seat Tàrrega per només un punt de diferència, 304 a 303. L’equip del Montsià va guanyar el títol per primera vegada l’any 2004, i va repetir els anys 2010, 2011, 2014 i 2017.


En aquesta 27a edició del campionat de Catalunya hi han participat els 8 millors equips de la Lliga Catalana de Bitlles. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els dos millors s’han classificat per a la gran final. L’equip galerenc, ha entrat com a millor equip en les partides classificatòries, davant el Nayox Tàrrega. El tercer classificat ha estat el C.B. Igualada, que fins la última tirada de la segona partida ha tingut opcions de jugar la final. La Penya del Bistec, Alls Secs Piquen, Vall-llobrega, Olius i Siuranenc d’Horta s’han classificat en les posicions del 5è al 8è per aquest ordre.


L’alcaldessa de Tàrrega, Maria Alba Pijuan, i el regidor d’esports Silveri Caro han estat presents durant la disputa del campionat, i a més de donar tot el seu suport a la magnífica organització d’aquest esdeveniment per part del C.B. Tàrrega, han presidit el lliurament de premis, acompanyats  d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Ana Maria Molina, presidenta del club organitzador.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Galera, Tàrrega i Igualada, 1r, 2n i 3r classificats del Campionat de Catalunya de Clubs


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades