BOWLING TENPIN: MEDALLA DE BRONZE INDIVIDUAL I CINQUÈS EN TRIOS AL CAMPIONAT D’EUROPA SÈNIOR  (05.07.2022)

Manel Gimeno amb una sèrie de 1320 pals (220 de mitjana), guanya la medalla de bronze en la prova individual de la categoria A, en el campionat d’Europa Sènior disputat a Berlín. És la primera medalla que aconsegueix un representant català en aquesta competició europea.

Molt bons resultats en general dels representants catalans, Carlos Dominguez va ser 11è també en la categoria A d’un total de 99 participants. També cal destacar els bons resultats de Xavier Taribò amb una sèries de 1251 pals 208,50 de mitjana es va classificar 11è en categoria B d’un total de 95 participants, en categoria C el millor català ha estat Álvaro-José Cardona 43è a la llista de 138 participants.

En la prova de trios, l’equip format per Álvaro Cardona, Carlos Dominguez i Manel Gimeno van assolir la 5a posició d’un total de 168 equips, només els va faltar 70 pals per fer medalla.

En la classificació general de totes en categoria A: Manel Gimeno 8è, Carlos Dominguez 16è, Carlos Dalmau 92è i Juan Manuel Marin 95è. En Categoria B, Xavier Taribó 48è, Enrique Ureta 108è i Carlos Martí 118è. En Categoria C, Álvaro Cardona 21è, Jaume Ramisa 61è, Miquel A Roig 112è, Florentino García 194è.

En categoria femenina la millor catalana ha estat Maribel Monfort classificada en la 26a posició seguida per Pilar Franco 55a i M. Ángeles Garcia 75a  posició de 91 participants de la categoria C. En la prova de trios, l’equip català es van classificar les 40 de 75 equips.

La competició es va celebrar del 27 de juny al 2 de juliol a Berlin amb un total de 594 esportistes  de tota europa.