HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BIEL POCH PREMI AL MILLOR ESPORTISTA DE TORDERA  (11.07.2022)
     
 

El jove bitllaire de la Penya del Bistec, Biel Poch Xaubet, nascut a Tordera aviat farà 20 anys, va ser distingit per Radio Tordera com a millor esportista de la localitat del Maresme en la temporada 2021/2022, gràcies als èxits obtinguts tant amb el seu equip com a nivell individual.


En Biel va començar la temporada proclamant-se amb el seu equip campió del Gran Premi Catalunya i la Supercopa, en el campionat celebrat a Salomó (Tarragonès), el setembre passat. Ha format part del primer equip del seu club, la Penya del Bistec A, amb qui s’ha classificat en tercera posició de primera divisió de la Lliga Catalana i en quarta del Campionat de Catalunya de Clubs.


A nivell individual, en Biel ha fet una gran temporada; ha estat segon del Circuit Individual Sub 25, i el passat 12 de juny a Calella (Maresme), es va proclamar campió de Catalunya de categoria Absoluta i Sub 25, aconseguint fer en la final del campionat, una partida perfecte de 90 punts!! A més de tot això, properament viatjarà a Guatemala formant part de la Selecció Catalana que competirà en la 3a Copa Intercontinental de Bowling Six.


Des de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling volem donar l’enhorabona a en Biel i a tot el club de la Penya del Bistec per aquest important i merescut reconeixement, a més d’agrair-los tota la gran tasca que fan per promoure i difondre la pràctica de les bitlles catalanes.


 


Foto: imatges de la Gala de lliurament del premi i del campionat de Calella

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades