HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ CATALANA IMPARABLE A LA COPA INTERCONTINENTAL   (26.07.2022)
     
 

La Selecció Catalana segueix imparable a la 3a Copa Intercontinental,  ahir es van disputar les proves d’equip mixta i la prova individual de tots els esdeveniments que correspon a la suma de totes les proves individuals. Or i plata en la prova d’equips mixtes, l’equip format per, Abril Asensio, Biel Poch, Marta Solé i Nil Solé, un cop més al punt més alt del podi, la medalla de plata va ser pel conjunt format per Irati Bort, Jordi Santamaria, Manel Font i Mariona Trullols.


En la prova individual combinada els nostres nois no van donar opció i es van fer amb les tres medalles, Jordi amb 928 punts va guanyar l’or, seguit de Nil Solé amb 892  es va penjar la plata, Biel Poch completava el podi amb 885 punts. En categoria femenina, medalla d’or per Mariona Trullols, les medalles de plata i bronze van ser per les jugadores de la Selecció Guatemalenca  Dorcas Barrios i Claudia Barrios respectivament.


En la jornada d’ahir Benjamin Urias de la selecció de Guatemala va assolir una partida de 90 punts, aquest és el segon de la competició.


Foto: podis de la jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades