HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DARRERA I EXITOSA JORNADA DE LA COPA INTERCONTINENTAL  (27.07.2022)
     
 

Amb la prova màster es va donar per finalitzada la 3a Copa Intercontinental de Bowling Six, la competició celebrada ahir, enfrontava als esportistes en eliminatòries directes individuals. Resultats molt ajustats, Marta, Mariona i Abril van passar a la final, Irati va quedar eliminada per un punt en l’enfrontament contra Marta Solé. Pel que fa als nois, Jordi, Nil i Biel van passar a les semifinals, en Manel va quedar eliminat.


A la final femenina, Mariona Trullols va vèncer a l’Abril Asensio  per 86 a 66, Marta Solé va ser 3a obtenint la medalla d’or juntament amb Andrea Castro de Guatemala, amb 71 i 58 punts respectivament.


La final masculina, Nil Solé es va imposar a Jonathan Aguilar per 74 a 62 els bronzes van ser per Jordi Santamaria i Biel Poch, amb 80 i 68 punts.


L’equip va anar a celebrar el seus èxits a l’obelisc, lloc emblemàtic de Guatemala on és tradició d’anar a celebrar les victòries esportives.


L’Expedició catalana torna dijous a casa, amb 21 medalles, 9 d’or, 6 de plata i 6 de bronze i la preuada copa de campions.


Foto: collage, podi femení amb Toni Solé, podi masculí amb Ernest Giralt i tot l’equip davant  l’obelisc



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades