HOME
   
 
BITLLES CATALANES: EL GRAN PREMI CATALUNYA OBRE LA TEMPORADA DE BITLLES  (01.09.2022)
     
 

El proper dissabte 3 de setembre, les pistes de bitlles del poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà), seran l'escenari de l'obertura oficial de la temporada 2022-2023 de bitlles catalanes, amb la celebració del 13è Gran Premi Catalunya - Supercopa, que aquest any servirà per commemorar els 20 anys de la recuperació del joc de bitlles a les comarques de Girona.


Hi participarà el bo i millor de les bitlles catalanes: el C.B. la Galera, campió de Catalunya, el C.B. Perelló, campió de la Copa Generalitat, el C.B.C. els Cremats de Mont-ras, com a club amfitrió, i les Seleccions Catalanes absoluta (masculina i femenina), sub 25 i infantil, formades pels jugadors i jugadores més destacats en les competicions individuals de la temporada passada.


Tots els equips disputaran dues partides, jugant-se tots ells el Gran Premi Catalunya. A més, els equips de la Galera i Perelló es disputen entre ells la Supercopa. Sens dubte serà una gran matinal de bitlles que servirà per homenatjar als millors clubs i jugadors de la temporada 2021/2022 i donar el tret de sortida a la 2022/2023.


Foto: C.B. la Galera – C.B. Perelló – Pistes de Mont-ras


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades