HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA SELECCIÓ FEMENINA I EL C󷷷B󷷷 PERELLÓ PRIMERS CAMPIONS DE LA TEMPORADA  (05.09.2022)
     
 

La Selecció Catalana Absoluta Femenina ha estat el millor equip dels 7 que han participat en la 13a edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, celebrat el passat dissabte 3 de setembre a les pistes de bitlles del poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà), mentre que el C.B. Perelló, actual campió de la Copa Generalitat, s’ha imposat al campió de Catalunya, el C.B. la Galera, en la Supercopa.


La Selecció Femenina, formada per Marta Solé (Siuranenc), Sílvia Delcor (Penya Bistec), Nàdia Segura (Fartucs), Milagros Prieto (Igualada), i Mariona Trullols i Dolors Cots (Olius), ha superat als seus rivals gràcies a aconseguir un total de 725 punts (358+367), un cop sumades les dues partides de què consta el Gran Premi Catalunya. En segona posició s’ha classificat la Selecció Masculina (708), seguida de la Selecció Sub 25 (681). Quart ha estat el Perelló (671), seguit de la Selecció Infantil (670), la Galera (647), i l’equip amfitrió, Els Cremats de Mont-ras (639), club que celebra el 20è aniversari de la seva creació i de la recuperació de les bitlles catalanes a les comarques de Girona.


Les mateixes partides han servit per decidir quin equip s’enduia la Supercopa, que cada any enfronta al campió de Catalunya amb el campió de la Copa Generalitat. Enguany l’equip de El Perelló, campió de Copa, ha superat al sis vegades campió de Catalunya, la Galera. Han jugat per l’equip del Baix Ebre Núria Rebull, Jordi Brull, Francesc Brull, Josep Maria Pallarès i Joan Lluís Brull.


El lliurament de trofeus i records ha estat presidit per Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-ras, acompanyada d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Ernest Darder, delegat a Girona de la federació, i Victòria Medinyà, presidenta del C.B.C. Els Cremats de Mont-ras.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Selecció Catalana Absoluta Femenina i C.B. Perelló


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades