BOWLING: BONS RESULTATS DE LA SELECCIÓ CATALANA AL SWISS TEAM EVENT  (29.09.2022)

Tot i els bons resultats obtinguts en general pels equips de la selecció catalana, no varen poder superar la 9a. i 13a. posició, l’equip format per Artur Colomer, Cristina Sanz, Lluis Montfort i Yu Wen, van classificar-se en 9a posició amb una mitjana de 200,58 i un total de 288,5 punts, Yu Wen-Lee va assolir la millor partida del torneig amb 286.

Les condicions de pista van penalitzar més al segon equip de la selecció, format per Carlos Dominguez, Carlos Garcia, Joan Vall i Sergi Montaña, quedant en 13è lloc amb una mitjana de 176,57

Per a molts dels components de la selecció aquesta ha estat la primera vegada en participar en aquesta competició de la que s’emporten una gran experiència. La competició es disputa per equip de 4 en enfrontaments directes tots contra tots.

Un total de 16 equips procedents d’Anglaterra, Catalunya, Bèlgica, Franca, Itàlia i Suïssa, varen participar a la 12a edició del Swiss International Team Event que va tenir lloc els dies 24 i 25 de setembre a Bowling Miami d’Echandens (Lausana – Suïssa)