HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA LLIGA CATALANA INFANTIL  (06.10.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 8/9 d’octubre, coincidint amb la segona jornada de la Lliga Catalana de bitlles, es posa en marxa la segona edició de la Lliga Catalana Infantil, en la que hi participen jugadors i jugadores de les categories benjamina, alevina i infantil. Un total de 8 equips competiran en aquesta segona edició, un més que la temporada passada, que constarà de set jornades distribuïdes al llarg de la temporada.


Els clubs representats en la competició són els mateixos de la temporada 21/22: C.B. Olius (Solsonès), C.B. la Sénia (Montsià), i C.B. Perelló (Baix Ebre), hi tindran dos equips cadascun d’ells, mentre que el C.B. la Penya del Bistec de Tordera (Maresme), i el C.B. la Galera, n’hi tindran un equip cadascun.

En cada jornada de lliga tots els equips faran dues partides, i s’establirà la classificació per ordre de major nombre de punts aconseguits per cada equip. La temporada passada els equips d’Olius es van endur el primer i tercer lloc de la classificació, mentre que la Penya del Bistec va ser el segon classificat.


Foto: Imatge de la última jornada de la temporada 2021/2022


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades