HOME
   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (13.10.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 15/16 d’octubre es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. En aquesta dotzena edició dels Circuits Individuals, dividits en categories d’edat (supersènior, sènior, sub 25 i infantil), hi ha hagut una gran inscripció que sobrepassa els 420 participants, representant a 48 clubs de tot el país.


Dissabte dia 15 hi haurà competició a la Galera (Montsià), Igualada (Anoia), el Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), Mont-ras (Baix Empordà), Vic (Osona) i Tordera (Maresme). El diumenge 16, la competició es traslladarà a les seus de el Perelló (Baix Ebre), Vall d’Hebron i Horta (Barcelona), Bellpuig (Urgell), Llofriu (Baix Empordà), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Hostalric (la Selva), i repeteix Olius al Solsonès.


Les següents jornades d’aquests circuits es disputaran els caps de setmana 19/20 de novembre de 2022, 28/29 de gener, 25/26 de febrer, 25/26 de març, i 6/7 de maig de 2023. Els millors jugadors i jugadores, un cop disputades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual 2023.


 


Foto: El Pi de Sant Just – Olius, acollirà jornada dels Circuits Individuals

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades