HOME
   
 
BITLLES CATALANES: MOLT BONA JORNADA DE COMPETICIÓ INDIVIDUAL  (17.10.2022)
     
 

Més de 400 esportistes de 48 clubs de tot el país han competit en la primera jornada de la dotzena edició dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, que s’han posat en marxa aquest passat cap de setmana 15/16 d’octubre. Una jornada que ha estat marcada per l’excel·lent nivell de joc dels bitllaires, i s’han aconseguit un total de 7 partides perfectes (90 punts).


Les millors jugadores en les diferents categories femenines han estat Katia Martín (los del Huerto), en categoria sènior, Júlia Pallarès (Perelló), en sub 25, i Dolors Vila (Olius), en la categoria supersènior per a majors de 70 anys. Pel què fa a les categories del Circuit Infantil, benjamina, alevina i infantil, han estat les millors respectivament Daria Gil (Perelló), Núria Delgado (la Sénia), i Eulàlia Borràs (Mallorquines-Sils).


En homes, Jordi Santamaria (Ponts), ha estat els millor en categoria sènior, mentre que en sub 25 i supersènior qui més ha puntuat han estat Pol Viladrich (Olius), i Juan Martínez (Sant Martí Sarroca). Aran Badia (Olius)), Jordi Segalés (Somiserem del Ges), i Guiu Pla (la Penya del Bistec), han estat els millors en les categories benjamina, alevina i infantil.


La propera jornada se celebrarà el cap de setmana 19/20 de novembre.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Juan Martínez, líder Supersènior, va disputar les seves partides a Vilafranca del Penedès 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades