HOME




   
 
BOWLING: ÍNGRID JULIÀ I DIEGO PEÑA, CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (18.10.2022)
     
 

Íngrid Julià del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses i Diego Peña  del Terrassa Bowling Club son els nous campions de Catalunya Sènior, al fer-se amb el títol en el Campionat de Catalunya Sènior disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions de Bowling El Vendrell.


Íngrid Julià va obtenir uns magnífics resultats un total de 2511 pals (209,25 de mitjana) cal destacar la sèrie final 1351 pals (225,16 de mitjana) i es va fer amb la medalla d’or sense dificultats, Ana Delgado i Maribel Monfort de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 completen el podi femení.


Pel que fa a la categoria masculina, Francisco Hernandez del Comarcal BC de Terrassa va dominar la competició fins a la darrera partida on el va superar per 10 pals en Diego Peña del Terrassa BC., Carlos Dominguez del Sweetrade BC es va fer amb la medalla de bonze per segon any consecutiu. Cal destacar el bon nivell en el que es troben els esportistes d’aquesta categoria, Francisco Hernández va assolir 1410 pals (235 de mitjana) a les sèries de classificació, aconseguint també la millor partida del torneig amb 278 pals.


Tots els esportistes guardonats assoleixen la representació de la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Bolonya  (Itàlia) del 24 de juny al 2 de juliol.


Els guardonats en la classificació han handicap, han estat, Javier Hernández del Granollers Bowling Club, Josep Pi i Jordi Ponsico del Joventut Al-Vici, B.C. de Castelldefels, en categoria femenina, Pilar Franco, M. Angeles García i Elena Vila de l’ABCS.


Al finalitzar la competició, Roser Romero gerent de la FCBB acompanyada d’Oliver Cayuela representant del club local, Club Bowling Penedès i col·laborador en l’organització, van fer el lliurament de medalles i trofeus als campions i campiones.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Podis  femenins i masculins

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades