HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNA LA LLIGA CATALANA  (20.10.2022)
     
 

Aquest cap de setmana 22/23 d’octubre, se celebrarà la 3a jornada de la Lliga Catalana i la 2a de la Lliga Infantil. Tant dissabte com diumenge l’activitat bitllaire es repartirà per tot el territori català


Dos dels enfrontaments més destacats de la jornada seran els que enfronten al Vall-llobrega i els Alls Secs Piquen, de la 1a divisió de Girona, i la Galera A i Cervol Vinaròs en la mateixa categoria però a Tarragona. També trobem alguns enfrontaments històrics a les primeres divisions de Lleida i Barcelona, com són el Torà – Ponts a la Terra Ferma, i el COP – Siuranenc d’Horta A a la capital catalana.


Set dels vuit equips que competeixen en la Lliga Infantil també reprendran l’activitat aquest cap de setmana. El Olius A intentarà ampliar l’avantatge que té sobre el segon classificat, Olius B, i la resta de perseguidors, que de ben segur voldran acostar-se al líder de la competició. A les pistes de la zona esportiva de El Perelló hi competiran els equips del club local més els de la Galera i la Sénia, mentre que la Penya del Bistec jugarà les seves partides el dia 5 de novembre a Sils.


Foto: El Pi de Sant Just acollirà l’enfrontament Olius A – Ivars d’Urgell i les partides dels equips infantils d’Olius


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades