HOME




   
 
BOWLING: SEGONA JORNADA DE LLIGA PELS EQUIPS DE DIVISIÓ D’HONOR I 2A DIVISIÓ  (21.10.2022)
     
 

Aquest cap de setmana, Terrassa, Lleida i Cornellà de Llobregat acullen la segona jornada de la Lliga Catalana pels equips de la divisió d’honor i segona divisió. Dissabte serà el torn dels equips del grup A de 2a divisió format per,  CB Comarcal B de Terrassa, Team Ilerdense d’Artesa Lleida, CB Terrassa, BC B, CB Tomahawk BC  B de Bellvís, Joventut Al-Vici C de Castelldefels i BC Granollers de Montmeló que disputaran els seus enfrontaments a les instal·lacions de New ParK Vallès de Terrassa.


Les Instal·lacions d’Ozone Bowling Lleida serà l’escenari pels equips de Divisió d’Honor amb BC Diagonal de Barcelona, Sweetrade BC Les Franqueses A, Joventut Al-Vici A, CB Tomahawk A, CB Comarcal A i BC Granollers A.


Els equips del grup B de la segona divisió també disputaran els seus partits diumenge a les instal·lacions Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, el grup B el formen els equips, CB Barcelona, CB Comarcal C, ABCS2115 A de Sant Esteve Sesrovires, Mediterrania BC B de Barcelona, Xtreme BC de Sant Joan Despí i CB Terrassa C


 


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


 


Foto:  Vista de Bowling New Park Vallès


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades