HOME




   
 
BITLLES CATALANES: IGUALADA S’EMPORTA EL DUEL PEL LIDERAT A LA 1A DIVISIÓ DE BARCELONA  (08.11.2022)
     
 

El Igualada ha mantingut el liderat de la 1a Divisió de Barcelona a la Lliga Catalana de bitlles després de visitar la pista del segon classificat, la Penya del Bistec A. L’enfrontament s’ha celebrat a les pistes del Parc de la Sardana de Tordera, i els igualadins han dominat la primera partida per un clar 317 a 288, tot i el 90 del torderenc Biel Poch, mentre que la segona partida ha acabat amb empat a 280 punts, un resultat poc freqüent en aquest esport.


 


Estratosfèrica partida del Guinardó A – En el derbi barceloní entre el Guinardó A i el Siuranenc d’Horta A s’ha aconseguit la millor partida de la història amb equips de 4 bitllaires. L’equip del Guinardó, en la primera partida de la jornada va aconseguir 342 punts (85,5 de mitjana per bitllaire), aconseguint 32 bitlles del total de 36 llançaments, inclosa una partida perfecta de 90 punts de Juan José Centeno pel Guinardó i una altra de Ferran Herrera pels d’Horta. El Siuranenc A, que ha fet dues bones partides (303 i 309 punts), ha aconseguit endur-se els dos punts de la segona partida.


Pel què fa als altres dos enfrontaments de la 1a Divisió de Barcelona, el COP ha guanyat les dues partides contra el Siuranenc d’Horta B, enviant-lo a la cua de la classificació, mentre que la Penya del Bistec B i els Colobrers s’han repartit els punts en joc, aconseguint una victòria cada equip en dues partides força igualades.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: La Penya del Bistec A i B van jugar a Tordera amb Igualada i Colobrers. El líder Igualada i el Siuranenc d’Horta A



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades