BOWLING: RÈCORD DE PARTICIPACIÓ A LA TERCERA PROVA DEL CIRCUIT SÈNIOR  (17.11.2022)

El passat cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions de Bowling El Vendrell, la tercera prova del Circuit Sènior, en la que es va registrar el rècord de participació, 60 esportistes van prendre part a la competició. Francisco Hernández del Club Comarcal de Terrassa va tornar a ser el millor jugador de la jornada amb un total de 1408 pals.

Tot i els bons resultats de Francisco, la classificació general segueix  encapçalada per Manel Ciero també del Club Comarcal, amb 306 punts, Francisco és 2n amb 294, el tercer lloc l’ocupa Francisco Gordillo del Club Team Ilerdense d’Artesa de Lleida amb 290 punts.

La competició està organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling . La quarta prova està prevista pels dies 3 i 4 de desembre a les instal·lacions de Bowling Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat.