HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGONA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (17.11.2022)
     
 

Tot a punt per tal que aquest proper cap de setmana 19/20 de novembre, se celebri la segona jornada del Circuits Individuals de bitlles catalanes. Els més de 400 bitllaires inscrits en la competició, es distribuiran per les 14 seus preparades per acollir aquesta jornada.


La Galera (Montsià), Igualada (Anoia), Mont-ras (Baix Empordà), Calella (Maresme), i Olius (Solsonès), són les seus per poder competir el dissabte dia 19, mentre que diumenge hi haurà competició a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), Torelló (Osona), Vinaròs (Baix Maestrat), Llofriu (Baix Empordà), Bellpuig i Tàrrega (Urgell), Salomó (Tarragonès), Sant Feliu de Buixalleu (Selva), i repeteix Olius (Solsonès)


Després d’aquesta jornada la competició s’aturarà fins a finals de gener, quan es disputarà la tercera prova dels circuits. De la classificació d’aquesta tercera jornada en sortiran els bitllaires seleccionats per formar les Seleccions Provincials, que s’enfrontaran en un atractiu format el dia 19 de febrer a Horta – Barcelona.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: A Sant Llorenç Savall hi haurà jornada dels circuits organitzada pel Sant Llorenç la Mola


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades