HOME




   
 
BOWLING: EL BC DIAGONAL RECUPERA EL LIDERATGE A LA LLIGA   (22.11.2022)
     
 

Aquest cap de setmana els equips que formen la divisió d’honor van disputar la tercera jornada a les instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt, els bons resultats obtinguts per l’equip del Bowling Club Diagonal de Barcelona, format per, Axel Guimó,  Joan Vall, Sergi Montaña i Yu Wen-Lee, els han fet recuperar el lideratge amb un total de 119 punts.


El segueix de molt a prop l’equip A , del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses amb 116 punts, el conjunt vallesà està format per, Àlvar Cardona, Andrés Sanz, Artur Colomer, Íngrid Julià i Lluis Montfort.


La classificació individual l’encapçala Axel Guimó amb una mitjana de 220,06, seguit de Yu Wen amb 213,82, Álvar Cardona amb 212, Juan José Bustos (Diagonal) 206,04 i Carlos Domínguez (Sweetrade amb 204,23). Pel que fa a la participació femenina desprès de 3 jornades només han pres part Íngrid Julia del Sweetrade i Maria Gómez del Bowling Club Granollers.


 


L’històric equips del Joventut Al-Vici BC de Castelldefels juntament amb el Bowling Club Granollers actualment es troben en la zona de descens, els dues properes jornades seran de màxima importància per aquest dos equips.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto:  BC Diagonal



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades