HOME




   
 
BOWLING: COMARCAL I ABCS2015 LIDERS DE SEGONA DIVISIÓ  (13.12.2022)
     
 

L’equip B del Club Bowling Comarcal de Terrassa i l’equip A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior de Sant Esteve Sesrovires, lideren la classificació provisional de la Lliga Catalana en la categoria de segona divisió grup A i grup B respectivament.


El conjunt vallesà format per, Òscar Sánchez, Juan Serrano, Juan Carlos Salcedo, Òscar Colom, Juan Carlos Castiñeira i Sergi Ramos encapçalen la classificació del grup A amb 92 punts, seguits del Joventut Al-Vici B de Castelldefels amb  90 punts el tercer lloc és per l’equip B del Terrassa Bowling Club amb 85 punts.


Pel que fa al grup B, els resultats també estan molt ajustats, l’equip A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb Albert Roca, Álvaro-José Cardona, Carlos Martí, Daniel Puentes, Daniel Cuartero i Domingo Puentes, suma un total de 114 punts seguit del CB Barcelona amb 110 punts i l’equip B del Mediterrània Bowling Club de Barcelona amb 84 punts.


Els equips del grup B de la segona divisió masculina van disputar la tercera jornada el passat diumenge 11 de desembre a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.


La competició està organitzada per la FCBB amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto:  ABCS 2015 “A”



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades