HOME




   
 
BOWLING: DAVID PUIGDOMENECH CAMPIÓ DE L'OPEN MEDITERRÀNIA BC  (21.12.2022)
     
 

David Puigdomenech del Club Bowling Comarcal de Terrassa, nou campió de l’Open Mediterrània Christmas Challenge. Dimarts al vespre es va celebrar la final amb els 24 millors classificats, els ajustadíssims resultats entre els 6 primers van fer de la final un espectacle i pràcticament tot es va decidir en el darrer llançament, només 9 pals separen al 1r del 6è classificat.


Els 24 finalistes van disputar les dues partides que decidirien els vencedors, David Puigdomenech amb 434 pals va ser el campió, Benito Boira també del Comarcal i David Vizcaino del Mediterrània BC van empatar amb 433 pals, la diferència entre els hàndicaps corresponents va donar el 2n lloc a Benito Boira, la quarta plaça la va guanyar Pedro Jiménez del Mediterrània amb 430 pals, Daniel Lozano i Eduard Grau del Mediterrània tanquen la classificació amb 426 i 425 pals respectivament.


El torneig organitzat pel Mediterrània Bowling Club de Barcelona, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, compta amb el patrocini de Delgado i Canudas Associats S.L.P. i ProShop Sweetrade Bowling .


L’acte va cloure amb el lliurament de premis de mans de Daniel González, president del club organitzador.


Un any més les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat han acollit la competició,  celebrada els dies 19 i 20 de desembre. Un total de 46 esportistes de 9 clubs catalans van prendre part a la competició, entre els 6 primers es van repartir 750€ de premis. Tots els participants van rebre un obsequi que es va anar sortejant en el decurs de la competició, material esportiu i altres.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp 


Foto:  David Puigdomenech amb Daniel Gonzalez


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades