HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BOTET I TORRES SEGUEIXEN LÍDERS DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (23.01.2023)
     
 

Amb un total de 630 punts, Teresa Botet i Andreu Torres (Palamós), encapçalen la classificació del Circuit de Parelles Mixtes de bitlles catalanes, un cop s’han jugat 8 de les 12 partides de què consta la competició. Els del Baix Empordà porten 13 punts més que la parella classificada en segona posició, formada per Carme Marès (Calella Marxa), i Xavier Comas (la Penya del Bistec), i són tercers amb 608 punts Imma Bres i Ramon Molas (Vic Bitlles).


Tot i el fred que ha fet el cap de setmana, s’han vist bones puntuacions, i diferents parelles han aconseguit superar els 300 punts sumant les quatre partides que s’han disputat, com Rosana Sánchez i Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), que han sumat 322 punts en aquesta jornada, i Anna Espinosa i Isidre Callau (Perelló), que n’han fet 313.


La tercera i última jornada del circuit se celebrarà el cap de setmana 18/19 de març i servirà per decidir els 12 finalistes de la competició. Sens dubte serà un cap de setmana molt emocionant, ja que només hi ha 25 punts de diferència entre la parella situada en sisena posició (Prieto/Solé d’Igualada), i la que ocupa el lloc número 20 (Pallarès/Pallarès del Perelló).


La gran final se celebrarà a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès) el diumenge 4 de juny de 2023.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Bitllaires de diferents clubs que participen en el Circuit de Parelles Mixtes



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades