HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNA LA LLIGA CATALANA  (02.02.2023)
     
 

Després de l’aturada del mes de gener, el proper cap de setmana es reprèn la Lliga Catalana de bitlles amb la celebració de la 7a jornada – per a la majoria de grups – que tancarà la primera volta de la competició, un cop jugades totes les partides que hi havia pendents.


Com cada jornada hi ha diferents partits que destaquen per la seva importància en les diferents classificacions o per tractar-se de grans clàssics de les bitlles, com el que enfrontarà al Igualada i el Guinardó A en la primera divisió de Barcelona. A la primera de Girona hi haurà un important duel entre els dos primers de la classificació, Alls Secs Piquen contra Vall-llobrega. A Lleida destaca el partit entre Nayox Tàrrega i Olius A, mentre que a Tarragona, el líder Perelló Bufavents s’enfrontarà al Cervol Vinaròs.


Al Grup 2 de la segona divisió de Barcelona hi haurà dos derbis del Vallès Occidental, Sabadell contra Va Tornem-hi (Palau-solità i Plegamans), i Sant Llorenç la Mola contra Can Folguera (Santa Perpètua de Mogoda). Al Grup 1 de la segona de Girona hi trobarem un altre clàssic de les bitlles entre els Cremats de Mont-ras i el Vilabrú de Palafrugell.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Imatges de diferents jornades de Lliga Catalana



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades