HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA DE LLIGA CATALANA AMB ELS EQUIPS INFANTILS  (13.02.2023)
     
 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova jornada de la Lliga Catalana de bitlles, aquesta vegada amb la participació dels equips de categoria infantil, que han tornat a la competició amb moltes ganes i aconseguint molt bones puntuacions, destacant l’Olius B que ha sumat 502 punts en les dues partides jugades, i els 254 del Infantil la Sénia en la segona partida, amb una molt bona actuació dels germans Pérez Verge.


A la categoria sènior continua la lluita en tots els grups, amb pocs canvis en els primers llocs de les classificacions. Ivars d’Urgell és ara el líder de primera a Lleida, però amb dues partides més que el Nayox Tàrrega, mentre que a la 2a Divisió de la Terra Ferma l’Eral de Cubells ha donat la sorpresa guanyant les dues partides al Dental Tàrrega-Guissona, donant el liderat en solitari a los del Huerto de Cervera.


A 3a Divisió Grup 2 de Barcelona, el Somiserem del Ges (Torelló), s’ha assegurat el primer lloc de la classificació de la 1a fase de la lliga, i lluitarà per pujar de categoria. L’acompanyarà el Fartucs Bitlles B del Grup 1, que té assegurat un dels dos llocs que donen dret a lluitar per l’ascens. Entre el Poblenou Verd i Fartucs Bitlles D, i els equips C i D del Siuranenc d’Horta sortiran els altres dos conjunts que es jugaran l’ascens a 2a Divisió.


Aquesta jornada hi ha hagut 4 partides perfectes, totes elles a càrrec de bitllaires de clubs de la província de Barcelona; Jordi Mijana (COP), Nadia Segura (Fartucs Bitlles A), Manuel Fuentes (Termites Llefià), i Francesc Vilardell (Va Tornem-hi), han estat els autors d’aquestes partides.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Nadia Segura i Manuel Fuentes van fer un 90 a Sant Martí Sarroca. A la Galera hi van competir tots els bitllaires locals i també els joves de la Sénia. Hostalric va viure jornada de Lliga, mentre que l’Ivars d’Urgell va guanyar les dues partides al Ponts.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades