BITLLES CATALANES: BARCELONA TORNA A GUANYAR EL CAMPIONAT DE SELECCIONS TERRITORIALS  (20.02.2023)

La Selecció de Barcelona, formada per Guiu Pla i Biel Poch (la Penya del Bistec), Mila Prieto, Rosa Giménez i Nil Solé (Igualada), José Luís González (Sagrada Família), Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i Montse Serra (Vic Bitlles), es va imposar a la resta de seleccions en el 2n Campionat de Seleccions Provincials, revalidant d’aquesta manera el títol aconseguit en la primera edició d’aquesta competició. Va destacar la jugadora de Vic que va aconseguir fer una partida perfecte de 90 punts en el tercer enfrontament.

En el primer enfrontament Barcelona i Girona van vèncer per 6 a 1 a les seleccions de Lleida i Tarragona respectivament. En els altres dos enfrontament Barcelona va derrotar a Girona per 6 a 1 i a Tarragona per 7 a 0, mentre que Tarragona va superar a Lleida per 7 a 0, i Girona va guanyar als de la Terra Ferma per un ajusta 4 a 3. En la classificació final la selecció vencedora va obtenir un total de 19 punts, pels 11 de Girona, 8 de Tarragona i 4 de Lleida.

La competició es va celebrar a les pistes del Club de Bitlles Siuranenc d’Horta, club molt eficient i amb molta experiència a l’hora d’organitzar campionats de bitlles, amb un temps esplèndid i un gran ambient, a l’hora festiu i competitiu.

Va president el lliurament de premis i records el Conseller d’Esports del Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona Marc Guallar, acompanyat de Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, els directius de la FCBB Dolors Florensa, Joan Francesc Brull, Ernest Giralt i Ernest Darder, i també de David Basco, president del club organitzador.