HOME




   
 
BITLLES CATALANES: A PUNT LA 4A JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (24.02.2023)
     
 

La quarta jornada dels Circuits Individuals se celebrarà aquest proper cap de setmana 25/26 de febrer, i amb ella se superarà l’equador de la competició, i per tant els resultats obtinguts cobren més rellevància. Enrere queden les tres primeres jornades i el Campionat de Seleccions Provincials.


La Sénia (Montsià), Tàrrega (Urgell), Mont-ras (Baix Empordà), Calella (Maresme), i Olius (Solsonès), són les seus on hi haurà competició el dissabte dia 25, mentre que diumenge hi haurà competició a Vall d’Hebron – Barcelona (Barcelonès), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Torelló (Osona), el Perelló (Baix Ebre), Bellpuig (Urgell), Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Hostalric (Selva), i repeteix Olius (Solsonès).


Un cop celebrada aquesta jornada, ja només en quedaran dues per disputar: la cinquena està prevista pel cap de setmana 25/26 de març, mentre que la sisena i última se celebrarà els dies 6/7 de maig. De la classificació final en sortiran els jugadors i jugadores classificats pel Campionat de Catalunya Infantil, que es farà a Tordera (Maresme), el dissabte 3 de juny, i pel Campionat de Catalunya Absolut i Sub 25, que tindrà lloc a la Galera (Montsià), el diumenge 11 de juny.


Foto: Les pistes de El Pi de Sant Just / Olius seran una de les seus de la 4a jornada dels Circuits Individuals



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades