HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORNA L’EMOCIÓ DE LA LLIGA!!  (03.03.2023)
     
 

Enfrontaments molt importants se celebraran el proper cap de setmana 4/5 de març en les diferents categories de la Lliga Catalana de bitlles, tant pel què fa als primers llocs de les classificacions com per definir els equips que lluitaran per mantenir la categoria. Els duels entre equips del mateix club, Siuranenc A contra B a primera de Barcelona, i Olius A / Olius B a Lleida, poden deixar en mala situació als equips protagonistes, tant per lluitar pel títol com per no baixar.


El partit més important de la jornada el trobem a la 1a Divisió de Girona: el líder Vall-llobrega rep al tercer classificat, el Llofriu, a qui porta tres punts d’avantatge. Una doble victòria del Vall-llobrega deixaria al seu rival gairebé sense possibilitats per lluitar pel títol de lliga. A Tarragona, el primer classificat, Perelló Bufavents s’enfronta a l’equip B de la Galera, mentre que la Galera A, segon de la classificació, competirà contra l’Amposta.


A la 2a Divisió de Barcelona, Grup 2, destaca l’enfrontament entre el segon i el tercer classificats, Colobrers B i VA Tornem-hi, mentre que al Grup 1 de Girona d’aquesta categoria el Vilabrú no pot fallar contra Torrent si vol seguir optant al títol de campió de grup. A segona de Lleida hi trobem un interessant Bellpuig – Castellserà.


A la 3a divisió  destaca el Fartucs D – Poblenou Groc en el Grup 1 de Barcelona, Somiserem del Ges – la Perestroika B en el Grup 2, mentre que en el grup de 3a Divisió de Girona hi haurà el duel entre els dos primers classificats, Sils Estany i Emmurallats Muralles. En cas de sumar els quatre punts, els de Sils poden sentenciar la lliga.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Retal Gaserans Groc i Emmurallats Castell, i els tres equips del Perelló



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades