HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADA DECISIVA EN EL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (17.03.2023)
     
 

El proper cap de setmana 18/19 de març se celebra la 3a i última jornada classificatòria del Circuit de Parelles Mixtes. De la classificació que surti d’aquesta jornada, les 12 millors parelles es classificaran per disputar la gran final, que tindrà lloc el diumenge 4 de juny a les pistes de la plaça de l’Olivera de El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès).


El dissabte dia 18 al matí hi haurà competició a les pistes d’Igualada (Anoia), mentre que a la tarda n’hi haurà a la Zona Esportiva Tomàs Claramunt de Calella (Maresme). Diumenge matí es competirà en cinc localitats diferents: Llofriu (Baix Empordà), Vic (Osona), Vall d’Hebron – Barcelona (Barcelonès), El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), i la Galera (Montsià).


La classificació provisional està encapçalada per la parella del C.B.C. Palamós formada per Teresa Botet i Andreu Torres, seguits en segona posició per Carme Marès i Xavier Coma (Calella Marxa / la Penya del Bistec), i la parella de l’A.E.C. Vic Bitlles que formen Imma Bres i Ramon Molas. La lluita per entrar a la final es preveu molt interessant i la emoció fins el final de la jornada està garantida


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Diferents parelles que participen en el Circuit de Parelles Mixtes



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades