HOME




   
 
BITLLES CATALANES:MOLT BONES PARTIDES EN LA 5A JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (27.03.2023)
     
 

La cinquena jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, celebrada aquest passat cap de setmana 25/26 de març, ha estat una de les millors que es recorden, gràcies als bons resultats obtinguts per molts dels bitllaires de tot el país. 250 punts repartits en les tres partides ha sumat el líder de la classificació sènior masculina, Jordi Vilanova del Nayox Tàrrega, igual que Josep Alsina de Llofriu (quart classificat), o Biel Poch de la Penya del Bistec, segon classificat Sub 25. Però qui més punts ha sumat ha estat Roser Cherta de la Galera, que n’ha aconseguit 258, gràcies a una sèrie de 86+82+90 punts.


11 partides perfectes – A banda de Roser Cherta, deu bitllaires més han aconseguit fer una partida perfecte en aquesta jornada. Entre elles la jove jugadora de Ponts Abril Asensio. També ho han aconseguit Jordi Burgas i Tello Berrocal (Alls Secs Piquen), Josep Alsina (Llofriu), Toni Márquez i Manuel Nogales (Olius), Quim Caballé (la Penya del Bistec), José María Velasco (Tàrrega), Antoni Solé (Miralcamp), i Francisco Velaz (los del Huerto).


Destaquen també les partides de les jugadores sub 25 del Fartucs Bitlles Nadia Segura i Karla Díaz, així com d’Àlex Berrocal (Alls Secs Piquen), i Albert Vendrell (Olius), en categoria Alevina, o Galderic Asensio (Olius), en categoria Benjamina, que amb dues partides de 84 i 74 punts ha estat el millor jugador del Circuit Infantil.


La sisena i última jornada dels Circuits Individuals se celebrarà el primer cap de setmana del mes de maig, els dies 6 i 7, i, a més de proclamar els vencedors de totes les categories d’aquesta competició també coneixerem tots els bitllaires classificats pels Campionats de Catalunya Individuals, tant el Infantil com l’Absolut i Sub 25, que se celebraran durant la primera quinzena del mes de juny.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Calella i la Sénia, seus de la jornada individual. Abril Asensio, Tello Berrocal, Josep Alsina i Jordi Burgas han aconseguit partida perfecta. Roser Cherta millor jugadora de la jornada



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades