HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 1A TROBADA DE TECNIFICACIÓ PER A JOVES BITLLAIRES  (03.04.2023)
     
 

El passat dissabte dia 1 d’abril es van reunir a les pistes del C.B. Igualada una trentena de joves bitllaires de 12 clubs diferents, d’edats compreses entre els 14 i els 35 anys, per celebrar la primera trobada de tecnificació i seguiment organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Els clubs representats eren de les Terres de l’Ebre, de la província de Lleida i d’algunes comarques barcelonines.


La matinal va estar dirigida per tècnics de la federació, amb qui van col·laborar activament alguns dels participants, que tot i la seva joventut ja es poden considerar uns veterans en el món de les bitlles. Tots els jugadors i jugadores van poder demostrar la seva habilitat llançant bitllots i gaudir d’un gran ambient de germanor.


Aquesta ha estat la primera d’un seguit de trobades que vol organitzar la FCBB per tal de veure en directe a les joves promeses de les bitlles catalanes, a més de que ens coneguin entre elles, cosa que farà per tal de crear una sana rivalitat en el futur. La FCBB està estudiant la possibilitat d’organitzar competicions destinades exclusivament a bitllaires d’aquestes edats.


La propera trobada es farà a començament de la temporada 2023/2024, amb la participació del jovent dels clubs de les comarques de Girona i la resta de les de Barcelona que no han estat presents aquest passat dissabte. També s’està estudiant la possibilitat de fer una mini-estada durant el mes de juliol amb alguns d’aquests joves bitllaires.


Foto: Tots els participants de la trobada d’Igualada amb el vicepresident de la FCBB Abel Sensarrich, i Toni Solé, tècnic de la federació



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades