HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – MOLTES COSES PER DECIDIR  (17.04.2023)
     
 

Els resultats de la jornada 11 de la Lliga Catalana de bitlles han deixat les classificacions dels diferents grups de 1a divisió més o menys com estaven, i tot es decidirà en les tres últimes jornades, que es preveuen molt interessants.


A Barcelona, els dos primers classificats, Igualada i la Penya del Bistec A, es van repartir els punts en un duel de gran nivell, amb un victòria per a cada equip. Això a permès a COP i Siuranenc d’Horta A (millor equip de la jornada amb 320 i 318 punts en les seves partides), escurçar diferències amb els equips capdavanters. També a Tarragona els dos primers classificats, Perelló Bufavents i la Galera A, han perdut una partida dels seus respectius enfrontaments. En aquest grup només la Galera B ha aconseguit guanyar les dues partides i acostar-se als primers classificats.


Al grup de Lleida el Nayox Seat Tàrrega es manté ferm al capdavant de la classificació i augmenta en un punt la diferència amb Olius A, que va empatar una partida i guanya l’altra al Ponts, amb un espectacular marcador de 322 punts. A Girona van punxar els tres primers classificats; Vall-llobrega, el líder, va perdre les dues partides amb Emmurallats Castell, igual que Alls Secs Piquen, tercer classificat, que també va perdre les dues partides, en el seu cas contra el Perxa d’Astor Negre. El Llofriu es manté segon i se separa una mica dels Alls Secs gràcies a guanya una de les seves partides contra el Retal Gaserans.


El cap de setmana que ve una nova jornada de Lliga Catalana amb enfrontaments molt interessants.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Siuranenc A va fer 320 i 318 punts. A Calella hi va haver derbi entre Barri Pequín i CMX Far. Antoni Verdú (Guinardó), el jugador més veterà de tots els federats amb la llicència número 23 i 93 anys d’edat, va jugar les dues partides contra Cerdanyola a Torelló.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades