HOME




   
 
FCBB: CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA  (25.04.2023)
     
 

De conformitat amb el que disposen els nostres estatuts, i per acord de la junta directiva celebrada el dia 19 d’abril, per la present es convoca a tots els presidents i presidentes dels Clubs a la preceptiva sessió de l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dia 25 de maig, a la Sala David Moner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Rambla Catalunya, 81, principal de Barcelona, a les 16.00h en primera convocatòria i a les 16.30h en segona i definitiva, la sessió també es podrà seguir telemàticament. Els punts a tractar en l’ordre del dia, son els següents:


 


 


Ordre del dia


 


   1.   Constitució de l'assemblea


2.     Informe del President.


3.     Aprovació, si s’escau, de la  memòria de les activitats de l’exercici 2022 de Bolo Palma, Bowling Tenpin, Bolos Leoneses i Bitlles Catalanes.


 


4.     Aprovació, si s’escau de la liquidació de l’exercici econòmic de l’any 2022 amb el tancament del balanç i compte de resultats.


5.     Aprovació, si s’escau, del pla general d’actuació, acord de funcionament, programes d’activitats, calendaris esportius i pressupost de l’exercici 2024 ordinari, extraordinari i finançament.


 


6.     Delegació i autorització a la Junta Directiva de les modificacions necessàries del pressupost per tal d’adaptar-lo a les eventuals subvencions.


 


7.     Delegació i autorització a la Junta Directiva de les modificacions necessàries del pla d’actuació dels programes i activitats.


8.     Modificació de les quotes d’afiliació i llicències federatives.


9.     Nomenament de dos interventors, entre els assistents a l’assemblea,  que aprovaran i signaran l’acta conjuntament amb el president i el secretari.


 


 Barcelona, 25 d’abril de 2023


 


Joan Ricart i Aguilà


President


Federació Catalana de Bitlles i Bowling


 


_______________________________________________________________


Nota: Aquelles entitats que desitgin fer esmenes als documents objecte d’aprovació, podran fer-ho per escrit fins a les 20 hores del dia 10 de maig de 2023, esmenes que hauran de ser presentades directament a la secretaria de la federació, signades pel representant legal de l’entitat. A l’assemblea només es discutiran les esmenes que hagin estat presentades per escrit i en els terminis abans esmentats.


 _________________________________________________________





Article 27 apartat b) Estatuts FCBB: La representació de les entitats esportives recau en el president o presidenta, o en el cas d’impossibilitat manifesta per exercir la representació, en la persona que ocupi la vicepresidència, sempre que consti inscrita en el Registre d’entitats esportives com a membre de la junta directiva amb el mandat en vigor, i que els estatuts vigents i inscrits li permetin actual en representació de l’entitat. De produir-se aquesta situació caldrà que el vicepresident o vicepresidenta assistent a l’assemblea presenti la credencial signada pel president o presidenta.


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades