HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LLIGA CATALANA – EMOCIÓ A FALTA DE DUES JORNADES  (26.04.2023)
     
 

Els resultats de la jornada 12 de la Lliga Catalana de bitlles només han aclarit la classificació del grup de 1a Divisió de Lleida, on el Nayox Seat Tàrrega s’ha proclamat campió matemàticament, ja que supera en 7 punts a l’Olius A i a aquest equip tant sols li queden dues partides per disputar. Ivars d’Urgell i Torà encara tenen alguna petita possibilitat de quedar en segona posició, mentre que per la cua tot està per decidir entre Olius B, Ponts i Miralcamp.


A Barcelona quatre equips es jugaran les dues primeres posicions en les dues jornades que queden. Les victòries del COP contra Igualada i del Siuranenc A contra la Penya del Bistec B han ajustat la classificació, que ara encapçala la Penya del Bistec A empatat a punts amb el Igualada. A Girona també es compliquen les coses en els llocs capdavanters: Vall-llobrega segueix líder, però ara només amb un punt d’avantatge sobre Llofriu i quatre davant els Alls Secs Piquen, que van aconseguir sumar els quatre punts en joc contra el líder.


Canvi de líder a Tarragona – La Galera A és el nou líder a la 1a Divisió de Tarragona gràcies a les seves victòries davant el Perelló Bufavents, que segueix segon classificats a només un punt dels galerins. Cervol Vinaròs, que va superar a la Galera B en el seu enfrontament de diumenge passat, encara manté alguna opció d’aconseguir una plaça pel Campionat de Catalunya.


Gran partida del CMX Torretes – L’equip de Calella va sumar 324 punts en la segona partida del seu enfrontament amb el Perxa d’Astor Taronja. Aquesta puntuació li va donar la victòria i dos punts molt importants de cara a aconseguir el primer lloc del grup 2 de 2a Divisió de Girona. Pel què fa al grup 1 de 2a de Girona, les dues últimes jornades seran decisives de cara a saber quin equip pujarà a primera. Palamós, Vilabrú i Torrent s’ho juguen tot en un ajustat final de lliga.


Les dues últimes jornades es disputaran els caps de setmana 13/14 i 20/21 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Joan Costa (Calella Marxa), va fer un 90. Llofriu – Emmurallats Castell i Siuranenc D. Sarah Jones (Perelló) i Elena Folia (Amposta), en plena acció. Sant Feliu de Buixalleu va ser seu de la jornada de Lliga



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades