HOME




   
 
BOWLING: ABCS 2015 I COMARCAL DIRECTES A PRIMERA DIVISIÓ  (04.05.2023)
     
 

El cap de setmana passat es va disputar la darrera jornada de Lliga Catalana de segona divisió, els equips A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior de Sant Esteve Sesrovires i l’equip B del Comarcal Bowling Club de Terrassa, es van erigir campions de  Lliga de segona divisió,  assolint l’ascens directe a la primera divisió.


La segona divisió la formen dos grups de sis equips, màxima emoció en les darreres partides dels equips components del grup A, el CB Comarcal ha estat el campió per només 1 punt de diferència amb el l’equip B del Tomahawk BC de Bellvís (157-156), l’equip  campió l’han format, Juan Carlos Castiñeira, Juan Carlos Salcedo,  Juan Serrano,  Òscar Colom,  Òscar Sánchez, Sergi Ramos i Verònica García. El campió del grup B ha estat,  l’equip de Sant Esteve Sesrovires, format per, Albert Roca, Álvaro Cardona, Ángel García, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Daniel Puentes, Domingo Puentes i Situ Ling, imposant-se amb comoditat  al conjunt de CB Barcelona per 193 a 178 punts,  l’ABCS, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i dels Centres Cruz Navarro.


En la jornada final celebrada a les instal·lacions de Ilusiona Splau de Cornellà de Llobregat, també es va decidir els equips que disputaran la final d’ascens/permanència i els dos equips que perden la categoria.  


Passen a la final ascens/ permanència, els equips del CB Tomahawk, Terrassa BC, CB Barcelona i Mediterrània BC. Pel que fa a la Final de permanència / descens, la jugaran els equips Team Ilerdense d’Artesa de Lleida  i Xtreme BC de Sant Joan Despí juntament amb els equips 2n i 3r dels grups A i B de la 3a divisió, encara  pendents de la jornada que es disputarà el proper cap de setmana.


La competició de Lliga l’organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Comarcal B i ABCS2015 campions de 2a divisió



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades