HOME




   
 
BOWLING: NOU BC I PENEDÈS DIRECTES A SEGONA DIVISIÓ  (09.05.2023)
     
 

Aquest cap de setmana s’han disputat els partits de la cinquena i darrera jornada de la Lliga Catalana de la tercera divisió, els equips del Nou BC de Mataró i l’equip B del Penedès BC de El Vendrell pugen directes a la segona divisió en erigir-se campions de tercera divisió grup A i B respectivament.


L’equip del Nou BC format per, Anna Fraile, Daniel Soria,  José Luis Arteaga, Jaume Devesa, Montserrat Sánchez, Robert Ouro i Vicenç Oliveras, han liderat tota la temporada i amb un total de 111 punts han aconseguit ascens a la segona divisió, no ha estat igual en el grup B, que es va decidir tot en la jornada d’aquest diumenge celebrada a Terrassa, l’equip del Penedès amb Giovanni Crispi, Miguel Ángel Gimerà ,Francisco Calero, Florentino García i Òscar Duarte, finalment es van erigir campions amb un total de 100 punts. Els equips  Breaking Bowlers de Barcelona, Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts juntament amb els equips Mediterrània C de Barcelona i ABCS2015 de Sant Esteve Sesrovires disputaran la final d’ascens a 2a en qualitat de 2n i 3r classificat dels grups A i B de la tercera divisió. La final d’ascens se celebrarà diumenge 21 a EL Vendrell.


La competició de Lliga l’organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Nou BC i Penedès B – campions de grup de 3a divisió


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades