HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TRES JOVES BITLLAIRES PRESENTS A L’ACTE DE RECONEIXEMENT A ESPORTISTES I ENTITATS DE LLEIDA  (11.05.2023)
     
 

El passat 27 d’abril, es va fer al Teatre Municipal de Balaguer (Noguera), l’acte de reconeixement a esportistes i entitats de Lleida 2023, en el que hi van ser protagonistes tres joves bitllaires: Abril Asensio i Jordi Santamaria, del C.B. Ponts, i Manel Font del C.B. Sant Sebastià de Castellserà. A tots tres se’ls va premiar per la seva participació a la Copa Intercontinental de Bowling Six, celebrada a Guatemala el passat mes de juliol, formant part de la Selecció Catalana.


L’acte en el qual se’ls va lliurar una litografia commemorativa, va estar conduit pel periodista Albert Escuer i va comptar amb la presència de l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, la representant territorial a Lleida, Alt Pirineu i Aran de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, Lourdes Ravetllat, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Vilatoro, el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn, la delegada del Govern Montse Vergés, i el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa.


Foto: Abril Asensio, Jordi Santamaria i Manel Font acompanyats de les autoritats presents a l’acte de reconeixement



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades