HOME




   
 
BITLLES CATALANES: RECTA FINAL DE LA LLIGA CATALANA  (12.05.2023)
     
 

Només queden dues jornades per finalitzar la Lliga Catalana de bitlles corresponent a la temporada 2022/2023, i aquest proper camp de setmana es disputarà la primera d’elles, que pot ser decisiva en algun dels diferents grups, o complicar més les coses, com pot passar per exemple en el Grup de 1a Divisió de Barcelona, on destaca l’enfrontament entre el Siuranenc A contra la Penya del Bistec A, tercer i primer classificats respectivament.


També a 1a de Girona hi ha un duel que pot ser decisiu, el que enfronta a Llofriu i Alls Secs Piquen, mentre que a 1a de Lleida, les partides més importants són les dels equips que volen evitar el descens. L’emoció continua a Tarragona, tot i que les partides decisives es jugaran la última jornada.


Dos finals de Lliga – Aquest cap de setmana finalitzarà la Lliga en el grup de 2a Divisió de Lleida; los del Huerto poden certificar l’ascens a primera si guanyen les dues partides que disputaran contra Raimat. També acabarà la lliga a 3a Divisió de Barcelona, on no hi ha res decidit. Els enfrontaments entre Somiserem i Fartucs B, i Fartucs D contra Siuranenc C decidiran quins equips pugen de categoria la propera temporada.


En la resta de grups de totes les categories, la última jornada de lliga se celebrarà el cap de setmana 20/21 d’aquest mes de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Los del Huerto es juguen l’ascens contra el Raimat



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades