HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZA LA LLIGA CATALANA DE BITLLES  (22.05.2023)
     
 

Igualada (Barcelona), Vall-llobrega (Girona), Nayox Tàrrega (Lleida), i Perelló Bufavents (Tarragona), s’han proclamat campions dels seus respectius grups provincials de 1a Divisió de la Lliga Catalana de bitlles 2022/2023, un cop celebrada la última jornada d’aquesta competició. Tots quatre equips han aconseguit la classificació pel Campionat de Catalunya de Clubs, i els acompanyaran en la disputa d’aquesta competició la Penya del Bistec A, Alls Secs Piquen, Olius A i la Galera A.


A 2a Divisió els campions de cada grup han estat la Ràpita i Sagrada Família pel què fa als grups de Barcelona, Vilabrú i Calella Marxa Torretes als grups de Girona, i los del Huerto en el grup de Lleida. A la 3a Divisió de Barcelona el campió ha estat el Fartucs Bitlles D, mentre que a Girona el campió ha estat el Sils Estany. Olius Infantil A es va proclamar campió de la Lliga Catalana Infantil el passat 30 d’abril.


En aquesta edició de la Lliga Catalana hi ha participat més de 500 bitllaires representant a 80 equips de 56 clubs de tot Catalunya.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp 


Foto: Igualada, Vall-llobrega, Nayox Tàrrega i Perelló Bufavents campions de Lliga Catalana 2



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades