HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BITLLES DE GRAN NIVELL EN ELS SETZENS DE FINAL DE LA COPA GENERALITAT  (29.05.2023)
     
 

El passat cap de setmana 27/28 de maig s’ha celebrat l’eliminatòria de setzens de final de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, on s’han viscut fortes emocions i s’ha vist un excel·lent nivell de joc, destacant les extraordinàries partides viscudes en l’enfrontament entre el Nayox Tàrrega i el Termites Llefià, amb victòria dels badalonins per un ajustat 772 a 767 punts, amb una espectacular primera partida on els de Llefià es van imposar per 402 a 396.


També han passat a vuitens de final els Alls Secs Piquen, Llofriu, Igualada, la Penya del Bistec, Siuranenc d’Horta, Vilabrú i Mallorquines-Sils.


Els vuitens de final se celebraran el cap de setmana 17/18 de juny i prometen fortes emocions, ja que hi haurà enfrontaments de gran nivell com el Termites – la Galera, o el Siuranenc d’Horta – Vall-llobrega. La resta d’emparellaments són Alls Secs Piquen – Ponts, Llofriu – Retal Gaserans, Igualada – Fartucs Bitlles, la Penya del Bistec – Miralcamp, Vilabrú – Colobrers i Mallorquines-Sils contra Perelló, campió de l’edició del 2022


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Nayox Tàrrega – Termites Llefià / Siuranenc d’Horta – Vic Bitlles / Mallorquines-Sils



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades