HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (05.06.2023)
     
 

L’equip A del BC Diagonal de Barcelona, format per Enrique Rosa, Joan Vall, Sergi Montaña i Yu Wen-Lee, aixequen la copa de  campions de la 15a Copa Generalitat, en vèncer per 26 a 12 a l’equip B del CB Comarcal de Terrassa, format per Benito Boira, Daniel Comerma, Juan Carlos Salcedo, Òscar Colom i Òscar Sànchez.


En semifinals, l’equip A del BC Diagonal es va enfrontar a l’equip B del mateix club, amb un parcial de 24 a 14 mentre l’equip A del CB Comarcal ho feia amb els companys de l’equip B que es van imposar per 22 a 16,  passant a disputar la lluita per la medalla de bronze.


En l’enfrontament per la medalla de bronze, l’equip B del CB Diagonal format per Axel Guimó, Juan José Bustos, Keyla Vásquez i Mosisès Pérez, es va imposar per 24 a 14 a l’equip A del CB Comarcal,  amb, Francisco Hernández, Juan Serrano, Manel Ciero i Manuel López.


La competició es va celebrar diumenge a les instal·lacions de Bowling Splau de Cornellà de Llobregat, Axel Guimó, membre de la junta directiva de la Federació va lliurar la Copa Generalitat als campions.


http://www.fcbb.cat/copageneralitat_resultats.asp


Foto: Podis



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades