HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CELEBRAT EL 24È CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (06.06.2023)
     
 

Tordera, (Maresme), va acollir el passat dissabte 3 de juny la 24a edició del Campionat de Catalunya Individual Infantil, on hi van participar 40 bitllaires de tot el país de les categories benjamina, alevina i infantil, en representació de 12 clubs diferents. El campionat va tenir un gran nivell de joc i l’emoció i la incertesa del resultat van estar presents fins el final de la jornada.


En les categories femenines, les campiones van ser Daria Gil (Perelló), en categoria benjamina, Vanessa Osiac (la Galera), en categoria alevina, i en infantil es va proclamar campiona Judith Ruiz (Llofriu). Els nois que van aconseguir proclamar-se campions de Catalunya van ser el benjamí Aran Badia (Olius), Eloi Bermúdez (Vilafranca), que va aconseguir una partida perfecte de 90 punts en categoria alevina, i en infantil la victòria va ser per Hèctor Pérez (la Sénia). Tots aquests jugadors i jugadores formaran la Selecció Catalana Infantil en el proper Gran Premi Catalunya, a celebrar el 2 de setembre a les Franqueses del Vallès.


El lliurament de premis va estar presidit per les regidores de l’Ajuntament de Tordera Bàrbara Vergés i Nàdia Cantero, acompanyades de Marta Solé, directiva de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Quim Caballé, president del Club de Bitlles la Penya del Bistec.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Campions i campiones 2022 – Tots els participants – Eloi Bermúdez va fer un 90



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades