HOME

BITLLES CATALANES: MILA PRIETO I NIL SOLÉ CAMPIONS DEL CIRCUIT DE PARELLES MIXTES  (07.06.2023)

La parella del Club de Bitlles Igualada formada per Mila Prieto i Nil Solé, es van proclamar campions de la primera edició del Circuit de Parelles Mixtes, en imposar-se en la gran final a la parella dels Alls Secs Piquen de Mont-ras, Rosana Sánchez i Jordi Burgas. La parella d’Igualada va fer una partida perfecta de 90 punts i no va donar cap opció als del Baix Empordà. El tercer lloc va ser per la parella formada per Maria Cuenca i Rafa Contreras, també dels Alls Secs Piquen, que va derrotar en l’enfrontament per la tercera i quarta posició a Teresa Botet i Andreu Torres de Palamós.

La jornada final d’aquesta competició es va celebrar a El Pi de Sant Just – Olius (Solsonès), organitzada pel Club de Bitlles Olius. En ella hi van participar 12 parelles, que havien aconseguit arribar a la final gràcies a les puntuacions aconseguides en les tres jornades de classificació. Tota la matinal va ser molt emocionant, ja que la competició es disputa en enfrontaments directes entre les parelles, que juguen les seves partides amb el Sistema Baker (la partida es juga entre els dos bitllaires, alternant les tirades, ara un ara l’altre).

Tres partides perfectes – El nivell de joc, tot i la pressió que comporta l’enfrontament directe, va ser molt bo, i es van aconseguir tres partides perfectes de 90 punts. Dues d’aquestes partides van ser a càrrec de la parella guanyadora, Mila Prieto i Nil Solé, una en quarts de final i l’altra en la final. Sandra Solà i Martí Torrentallé (Somiserem del Ges – Torelló), van aconseguir el 90 en la partida de repesca contra els seus companys de club Marta Roca i Xevi Segalés.

Va presidir el lliurament de premis Dolors Travesset, Regidora d’esports de l’Ajuntament d’Olius, acompanyada d’Abel Sensarrich i Koen Balcaen, vicepresident i delegat a Lleida de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling respectivament, i Toni Márquez, president del Club de Bitlles Olius