HOME




   
 
BOWLING TENPIN: PARTICIPACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’EUROPA SÈNIOR  (25.06.2023)
     
 

Un total de setze esportistes catalans participaran al Campionat d’Europa Sènior, que se celebra a la ciutat de Bolonya (Itàlia) del 25 de juny al 2 de juliol. L’expedició catalana va viatjar aquest dissabte des de Barcelona.




Diumenge  25 comencen les sèries de la prova individual, a les instal·lacions de Sant Lazzaro les categories masculines i a Mòdena les categories femenines.



L’equip de Catalunya està format per, Carlos Dalmau, Carlos Dominguez i Franacisco Hernandez,  en la categoria A, Álvaro-José Cardona, Ángel García, José Luis López Carlos Martí i Vicens Ventura, en categoria B,  la categoria C la formen, Carles Vallejo, José García, Florentino Gracía, Miquel Àngel Roig i Rodolgo Velasco, Ángeles García, Elena Vilà i Pilar Franco son les representants femenines.


Està prevista la participació de 593 esportistes de 23 federacions europees. La competició està organitzada per l’ESBC (European Seniors Bowling Committee),i està inclosa en el calendari de l’EBF (European Bowling Federation).


Foto: Equip de Catalunya


https://esbc2023.etbfchampionships.eu/welcome/results/



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades