HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ESTADA DE TECNIFICACIÓ A RUPIT  (24.07.2023)
     
 

El passat cap de setmana 22/23 de juliol, 12 joves bitllaires van realitzar una estada de tecnificació a Rupit, Osona. Els joves jugadors i jugadores van arribar dissabte al matí a l’Hostal la Devesa de Rupit, situat a quatre kilòmetres de la població, acompanyats de diferents tècnics de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Van ser convocats per viure aquesta experiència els germans Abril i Àngel Asensio de Ponts, Manel Font de Castellserà, Mariona Trullols i Carla Muntada – la més joves de tots – d’Olius. Nil Solé d’Igualada, Júlia Pallarès del Perelló, Nil Solà de la Galera, i quatre joves del Siuranenc d’Horta: Marta Solé, Irati Bort, David Basco i Adrià Perea, que va ser cridat a última hora per substituir la baixa de Biel Poch de la Penya del Bistec.


L’estada a Rupit ha estat una experiència molt enriquidora per a tots els bitllaires, que a més d’entrenar, han pogut gaudir de la bellesa d’aquesta localitat osonenca i dels fantàstics paratges naturals de la zona. Sens dubte ha estat una vivència que quedarà en el record de tots els presents en l’estada.


Foto: Tot el grup a Rupit. Entrenament als terrenys de l’Hostal la Devesa de Rupit


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades